
بروزرسانی: 03 تیر 1404
پرسش از هایدگر، تکنولوژی چیست؟ by محسن قانع بصیری
انواع لباس های آنتی باکتریال که دارای مدل های مختلفی هستند. اگر سوالی در این زمینه داشتید، حتماً در قسمت نظرات ما را مطلع کنید. بعد از یک بررسی جامع از هوشِ مصنوعی و مفاهیم بنیادینِ آن، سراغ تکنولوژی های دیگر می رویم.
دوم، ارتباط «علم» با صنعت، با حرفه ای شدن دانشمندان و مهندسان، دستخوش کار مرزی قابل توجهی بود. برای مهندسان، به ویژه مهندسان آمریکایی، «علم کاربردی»، همراه با جایگاه بالاتر آن، می تواند به عنوان مجموعه ای از دانش خود مختار شناخته شود. برای دانشمندانی مانند جان تیندال و هنری رولند، «علم کاربردی» کاربرد علم محض بود، حرکتی که استقلال علم خود را محفوظ می داشت و در عین حال مدعی «اعتبار برای شگفتی های مدرن عصر صنعتی» بود (ص. 64). همانطور که شاتزبرگ اشاره می کند، پس از سال 1850 فراوانی استفاده از اصطلاح “هنرهای مکانیکی” با افزایش “علم کاربردی” کاهش یافت.
- شناخت این واژه به عنوان یک مقوله تحلیلی برای درک ما از کل تاریخ بشریت و در واقع فراتر از آن ضروری به نظر می رسد.
- از این رو مقولهٔ فناوری ممکن است در بدو مواجهه عجیب جلوه کند.
- در آینده کسب و کارهای بیش تری را شاهد خواهیم بود که رو به فناوری بلاک چین خواهند آورد و این یکی دیگر از فناوری هایی است که اخیراً نقشِ خود را بیش از پیش به ما نشان داده است.
- سخت افزار آن در برگیرنده نوع محصول نهایی از قبیل اتومبیل، کامپیوتر، ...
- به طور خلاصه، یک تعریف ابزاری از فناوری ممکن است به اندازه ای متمرکز باشد که به اندازه ای معنادار و غنی باشد تا بتواند تمایل به فناوری خلاقانه و فراگیر فرهنگی را برآورده کند.
4- گردآوری نتایج تجربیات، انتخاب و ایجاد سیستم های اطلاعات علمی، فنی و تکنولوژیکی و به هنگام کردن و نگهداری و امکان دسترسی سریع به این دانش فنی. این دانش مشتمل بر دانش مورد استفاده در صنعت ، اصول پدیده های جسمی، اجتماعی، اصول تولید و دانش عملیات روزمره می باشد. فناوری استفاده از علم، مهندسی و سازمان صنعتی برای ایجاد جهانی انسان ساز است.”(صفحه 19)”. همچنین او در صفحه 6 کتاب خود اشاره می کند که فناوری تلاش برای سازمان دهی جهان برای حل مشکلات است. در این فرآیند کالاها و خدمات اختراع می شوند، توسعه می یابند، تولید و استفاده می شوند.
حلقه Happy Ring با هدف کنترل سلامت روان معرفی شد؛ شادی در دستان شما!
لازم به ذکر است نانوذره ای که در صنعت حائز اهمیت و کاربردی پارچه بافی بهره برداری می شود، نانو ذرات نقره است. فلز نقره پس از طی کردن فرایند تولید نانو و ریز سازی ذرات، به موادی تبدیل می شود که قادر است بیش از ۹۰ درصد آلودگی های میکروبی، قارچی، ویروسی و غیره را از بین ببرد. از این رو این فلز یکی از مناسب ترین مواد به جهت تولید نانوذره برای تهیه ی انواع و اقسام پارچه های پر کاربرد آنتی باکتریال و ضد آب است. محصولاتِ متنوعی در این بخش همگام با بروز رسانیِ تکنولوژی، تولید می شوند. از پیراهن های هوشمند با قابلیت جمع آوری اطلاعات گرفته تا لباس های خواب برای بررسی وضعیتِ خواب، کمک به بیمارانِ دیابتی و خطرِ ابتلا به سرطان سینه در زنان فقط بخشی از دستاوردهای این حوزه یعنی لباس هوشمند است.
بسیاری از فرآیند های تکنولوژیکی محصولات جانبی ناخواسته ای به نام آلودگی تولید می کنند و منابع طبیعی را کاهش می دهند که به محیط زیست زمین خسارت وارد می کند. اختراعات همیشه ارزش های جامعه را تحت تاثیر قرار داده اند و سوالات جدیدی را در زمینه اخلاق تکنولوژی مطرح کرده اند. نمونه هایی در این زمینه شامل ظهور مفهوم بازده از نظر بهره وری انسانی و چالش های مربوط به زمینه اخلاق زیستی است. اما فناوری در کنار این موارد، محصولات و موارد جانبی ناخواسته یا پیش بینی نشده ای نیز تولید می کند که به عنوان آلودگی شناخته می شوند و منابع طبیعی را آسیب زده و به محیط زیست صدمه می رساند. نوآوری ها همواره در ارتباط مستقیمی با ارزش های اخلاقی جوامع گوناگون قرار گرفته و سوالات زیادی را در اخلاق فناوری مطرح کرده است.
کاربرد نانو تکنولوژی در صنعت نساجی و پارچه بافی
اما تکنولوژی با مفهوم امروزی با انقلاب صنعتی دوم افزایش یافت. از نظر مدیران بازرگانی، همه ی دارائی یک شرکت به تکنولوژی آن است که زیاد مورد توجه قرار نمی گیرد. اکثر شرکت های دنیا بر این باورند که با تکنولوژی به جایی می رسند و یک اصل مهم در فناوری و ارتباط شرکت هاست.
خب همانطور که به لغتِ تکنولوژی نگاهی انداختیم، باید با سیستم ها سر و کار داشته باشیم. حالا با در نظر گرفتن این تعریف، هدفِ فناوریِ هوش مصنوعی، خلقِ سیستم های هوشمند و مستقل است. «تکنولوژی» یکی از کلیدواژه های دنیای ما است، اما در عین حال یکی از گیج کننده ترین کلمات کلیدی است. شناخت این واژه به عنوان یک مقوله تحلیلی برای درک ما از کل تاریخ بشریت و در واقع فراتر از آن ضروری به نظر می رسد.
اما مسئله مهمی که در اینجا مطرح می شود این است که تکنولوژی نیز مانند بسیاری دیگر از پدیده های دنیای مدرن که مزایای بسیاری دارند، معایبی نیز دارد. در نتیجه آشنایی و شناخت این مزایا و معایب اهمیت زیادی دارد، ولی مزایا و معایب تکنولوژی چیست؟ اما ابتدا کمی از مزایای تکنولوژی بگوییم. فناوری مجموعه ای از فرایندها، روش ها، فنون، ابزار، تجهیزات، ماشین آلات و مهارت هایی است که توسط آن ها کالایی ساخته شده یا خدمتی ارائه می گردد. فناوری را می توان کلیه دانش ها، فرایندها، ابزارها، روش ها و سیستم های به کار رفته در ساخت محصولات و ارائه خدمات تعریف کرد. مزایا و معایب تکنولوژیتکنولوژی به دانشی که به ساختن و به کار بستن ابزار و وسایل مبوط م شود اطلاق می شود و دانش استفاد از مواد مواد خام است.