دسته‌ها
اخبار

معرفی رشته تکنولوژی پرتوشناسی

شرایط دانشگاه‌های مختلف دنیا با هم متفاوت است و شما بدون گذراندن دوره پزشکی در دانشگاه مورد تایید ایران نمی‌توانید در ایران کار پیدا کنید. تمام متخصصین یک الی دو ماه در بخش رادیولوژی آموزش می‌بینند تا با اصول آن آشنا شوند اما این آموزش‌ها برای تشخیص همه‌جانبه و تخصصی کافی نیست. در حقیقت پزشکان می‌توانند از ابزارهای تشخیصی مانند سونوگرافی برای معاینه و کمک به تشخیص بیماری استفاده کنند اما نباید بابت آن پولی از بیمار دریافت شود. همه درمانگران می‌توانند از دستگاه سونوگرافی به عنوان یک دستگاه کمک تشخیصی در مطب خود استفاده کنند.

  • بنابراین نیاز به تربیت افرادی که به این علم آشنا باشند و بتوانند از این علم در رشته پزشکی استفاده کنند به شدت احساس می شود.
  • وظیفه این پزشک متخصص تشخیص بیماری ها، شکستگی ها و …از روی تصاویر رادیوگرافی است.
  • شما امروز از سهمیه پاسخگویی VIP خود یکبار استفاده کرده اید و تا فردا امکان ثبت سوال دیگری ندارید.
  • در این دوره دانشجویان تجربه های نظری و بالینی در زمینه های مختلف تصویربرداری از روش های ساده و روتین رادیوگرافی تا تکنیک های پیشرفته تصویربرداری را کسب می نمایند.

کتاب مرور تکنولوژی پرتوشناسی از سری کتاب‌های مرور سریع QRS گردآوری و تالیف سمیه ابراهیمی می‌باشد، این کتاب در 6 بخش، حاوی نکات طلایی، جمع‌بندی و خلاصه‌ی منابع مختلف و رفرنس‌های هم درس می‌باشد. امید است کتابی کاربردی برای تکنولوژیست‌های متقاضی شرکت در آزمون‌های کاردانی به کارشناسی، کارشناسی ارشد و استخدامی‌های وزارت بهداشت باشد و بتواند با بیانی واضح و ساده سازی، کمکی به دانشجویان عزیز و همکاران گرامی باشد. از رفرنس‌ها و مراجع وزارت بهداشت و درمان که برای دروس پرتو شناسی در مقطع کارشناسی ارشد و کارشناسی معرفی شده جهت تالیف این کتاب استفاده شده است. اگه کارشناس تکنولوژی پرتوشناسی بتونه با چند تا پزشک متخصص یه مرکز رادیولوژی یا تصویربرداری پزشکی بزنه درامدش خیلی میتونه بیشتر از این باشه البته سرمایه خیلی زیادی میخواد. خود مراکز رادیولوژی هم درامدشون اندازه هم نیست بعضی بیشتر بعضی کمتر بستگی داره چقدر بتونن مریض جذب کنن و چه خدماتی داشته باشن.

آموزش نصب clubhouse روی اندروید

زمانی که تصمیم یک پزشک در مورد درمان بیمار بر اساس تشخیص خودش باشد عواقب پیش‌بینی نشده‌ای خواهد داشت. در صورتی که بر حسب اتفاق عارضه‌ای برای بیمار ایجاد شود، آن پزشک به شدت تنبیه می‌شود و به تعزیرات ارجاع داده می‌شود. این نکته بسیار اهمیت دارد که امر تشخیص را باید یک رادیولوژیست انجام دهد و در دادگاه‌های حقوقی، رادیولوژیست مسئول پاسخگویی است. برای ورود به این رشته در اغلب کشورها، عموماً احتیاج به دو سال تحصیل (کاردانی یا فوق دیپلم) و در ایران ۴ سال (کارشناسی) می‌باشد. رشته های دانشگاه های علوم پزشکی شبانه ندارند فقط روزانه و پردیس دارند. فسفر، جامع‌ترین مرجع معرفی رشته‌های تحصیلی و دانشگاهی و همچنین مشاغل حرفه‌ای در ایران، و نیز معرفی فرصت‌های مهاجرتی برای هر رشته و شغل، در تلاش است تا از یکی از بزرگترین مشکلات موجود در جامعه یعنی بیکاری و همچنین عدم تطابق شغل افراد با حرفه، مهارت، رشته و علایق آنها جلوگیری کند.

رتبه های قبولی تجربی 97

علت بالا بودن نیاز به متخصصین این رشته این هست که در هر بیمارستانی اعم از دولتی و خصوصی به کارشناسان رادیولوژی نیاز است. فارغ التحصیلان رشته تکنولوژی پرتوشناسی میتوانند در مراکز تصویربرداری مانند رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، ام آر آی مشغول به کار شوند و همچنین عده ای از کارشناسان این رشته میتوانند به عنوان بازرسین کار با اشعه ایکس در دانشگاه های علوم پزشکی و سازمان های انرژی اتمی فعالیت کنند. میزان درآمد رشته رادیولوژی و سونوگرافی برای کارمندان مراکز درمانی مناسب و بر پایه حقوق وزارت کار است . البته درآمد رشته سونوگرافی بسته به اینکه فارغ التحصیل در بیمارستان های دولتی یا خصوصی کار میکنند متفاوت است و بین 5 تا 10 میلیون ماهانه میباشد. همچنین فارغ التحصیلان رشته رادیولوژی میتوانند وارد بازار کار آزاد شوند و مراکز تصویر برداری خصوصی راه اندازی کنند و به درآمد نجومی نسبت به دیگر کارشناسان رشته تکنولوژی پرتو شناسی کسب کنند.

دیدگاه دربارهٔ «رشته رادیولوژی (تکنولوژی پرتوشناسی)»

حتی قبلا کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس مخصوصا امارات کارشناس های رادیولوژی از ایران زیاد میرفتن اونجا کار میکردم نیاز داشت اما الان دیگه مثل قبل اونقد نمیرن ولی هنوزم بعضیا آگهی نیاز به رادیولوژی میزنن. آلمان که کلا رادیولوژی ایران رو قبول نداره اونجا رادیوتراپی و رادیولوژی و پزشکی هسته ای همشون تو یه رشته خلاصه میشن که تو ایران جدا هستند. از بهترین دانشگاه های این رشته در ایالات متحده برای سال 2020 می توان به دانشگاه دوک، دانشگاه جورج تاون، دانشگاه MCPHS ،دانشگاه کارولینای شمالی اشاره کرد. رادیولوژیست های باتجربه ای که در بیمارستان های خصوصی کار می کنند به طور متوسط ​​8000 یورو خالص حقوق دریافت می کنند.