این دانشگاه علاوه بر ارائهی تخصص و دانش لازم، دورههای عملی پزشکی را برای امکان کسب تجربهی بیشتر برای دانشجویان خود فراهم میکند. یکی از زیر مجموعه های گروه علوم پزشکی که به منظور تشخیص پزشکی به آموزش نحوه تصویر برداری از اعضای مختلف بدن می پردازد رشته رادیولوژی (تکنولوژی پرتوشناسی) می باشد. رشته تکنولوژی پرتوشناسی از نظر بازار کار و فرصت شغلی جایگاه نسبتا خوبی دارد .زیرا بیمارستانهای دولتی و خصوصی مرکز تصویربرداری به افراد متخصص در زمینه تکنولوژی پرتوشناسی نیاز دارند. فارغ التحصیلان این رشته در مقطع کاردانی هم می توانند مشغول به کار شوند و انجام امور اجرایی را به عهده داشته باشند.
- پرتوشناسی انواع مختلفی دارد که از بین آنها می توان به رادیوگرافی ساده، آنژیوگرافی، سی تی اسکن، ام آر آی و … اشاره کرد.
- باید بیمار رو راهنمایی کنه که درست وایسه جلوی دستگاه و بعد از اینکه دستگاه رو تنظیم کرد از بیمار عکس بگیره.
- تسلط به درسهای ریاضی و فزیک تا جایی مهم است که برخی از استادان رادیولوژی معتقدند دانشجوی این رشته باید از بین داوطلبان گروه آزمایشی ریاضی و فنی انتخاب گردد.
- اگر افراد باتجربه سرمایه مورد نیاز را داشته باشند می توانند به صورت خصوصی نیز مرکز تکنولوژی پرتوشناسی تصویر برداری تاسیس کنند.
- یک رادیولوژیست با دستور پزشک متخصص نسبت به روش تصویربرداری می پردازند و در صورت لزوم آزمایش های اضافی را انجام می هد.
فراگیران طی دوره کارشناسی علاوه برآنکه جنبه های عمومی قانون مراقبت از بیماررافرا می گیرند بایدقوانین مربوط به حفاظت در برابر اشعه رانیزفرابگیرندتا بتواننددر اتاق های رادیوگرافی با کمترین مقداراشعه، تصویربرداری نمایند . مشاوران متخصص سامانه صدای مشاور در رشته های فنی مهندسی ، علوم انسانی ، علوم پایه ، هنر ، پزشکی و … آماده اند در تمام زمینه ها اعم از انتخاب رشته تحصیلی ، برنامه ریزی کنکور ، انتخاب رشته کنکور سراسری و ارشد بصورت کاملا تخصصی و حرفه ای آماده ارائه مشاوره به شما هستند. افرادی که در رشته تکنولوژی پرتوشناسی مشغول تحصیل می شوند باید از طریق کنکور سراسری وارد این رشته شوند.
برنامه ریزی حرفه ای کنکور برای کسب درصدهای لازم قبولی رشته رادیولوژی :
رشته های دانشگاه های علوم پزشکی شبانه ندارند فقط روزانه و پردیس دارند. معمولا آخرین رتبه های قبولی رادیولوژی روزانه دانشگاه اراد حدود ۱۰ هزار منطقه سه است. از جمله دروس عمومی رشته پرتوشناسی می توان به مبانی نظری اسلام، اخلاق اسلامی، انقلاب اسلامی، تاریخ و تمدن اسلامی، آشنایی با منابع اسلامی، جمعیت و تنظیم خانواده، ادبیات فارسی، زبان عمومی، تربیت بدنی 1 و 2 اشاره کرد. رادیولوژیست ها با استفاده از روش های تصویربرداری به دیدن داخل بدن و ارزیابی وضعیت بیمار می پردازند.
دانشجویان رشتهی رادیولوژی دانشگاه جان هاپکینز همراه با یادگیری درسهای تئوری و علمی، تجربهی لازم در این زمینه را به صورت عملی کسب میکنند. دانشجویان میتوانند از کمک و راهنمایی مشاوران دانشکده در خصوص درسهای پزشکی و دورههای تحقیقاتی بهره بگیرند. این دانشگاه برنامههای تفریحی و امکانات تسهیلاتی مناسبی برای دانشجویان خود فراهم میکند. دانشگاههای معتبر دنیا بسیاری از دانشجویان بین المللی را در رشتهی رادیولوژی و در مقاطع مختلف آموزش میدهند. فارغ التحصیلی از یک دانشگاه معتبر میتواند تخصصهای لازم در مورد این رشته را در اختیار دانشجو قرار دهد و مهارت و دانش او را در پرتوگیری افزایش دهد. اگر قصد ادامه تحصیل رادیولوژی در خارج از کشور را دارید، باید با دانشگاههایی که دروس مربوط به این رشته را ارائه میدهند آشنایی داشته باشید.
خدمات مشاوره CRM گروه مشاوره مدیریت رخ
از نظر اشعه نگران نباشید زیرا اگر اصول حفاظت را خوب رعایت کنید مشکلی برای شما پیش نمی آید. مشکلاتی که بعضی رشته های دیگر مانند پرستاری، پزشکی و علوم آزمایشگاهی دارند مانند سر کار داشتن با خون و زخم و ترشحات بدن و … این موارد در کار رادیولوژی وجود ندارد و حتی تخصص رادیولوژی هم یکی از رشته های لوکس و پرطرفدار پزشکی هست و رتبه های نسبتا خوبی هم برای قبولی آن لازمه دارد. همچنین باید بتواند درس هایی را كه در طول تحصیل به صورت تئوری فرا گرفته، در كار عملی مورد استفاده قرار دهد و در نهایت لازم است كه در درس های زیست شناسی، ریاضی و فیزیك توانمند باشد. هدف این رشته، تربیت کارشناسان پرتو شناسی توانمند جهت استفاده از دستگاه ها و فناوری های جدید در زمینه تصویر برداری پزشکی با تاکید بر کاهش پرتوگیری غیرضروری بیمار و پرسنل است. با توجه به رشد و توسعه ابعاد علم پزشکی، امروزه تکنولوژی پرتوشناسی نیز اهمیت ویژه ای در درمان بیماری ها کسب کرده است.
تکنیک های پرتونگاری آزمون های رادیولوژی تنه و شکم
دروسی که در مقطع کارشناسی رشته تکنولوژی پرتوشناسی باید مطالعه شوند در زیر آورده شده است. دانشگاه پنسیلوانیا یکی از برترین دانشگاههای دنیا در رشتههای پزشکی و رشتهی رادیولوژی است. داوطلبان ادامه تحصیل در این دانشگاه میتوانند تا ۱۵ اکتبر( ۲۳ مهر) درخواست اخذ پذیرش خود را به دانشگاه ارسال کنند. دانشجویان دانشکدهی پزشکی پرلمن دانشگاه پنسیلوانیا میتوانند، دورههای تحصیلی تکمیلی مانند دورههای کارشناسی ارشد و دورههای دکترا و دورههای پست دکترا را در این دانشگاه بگذرانند.
ارسال کنید و در صورت تمایل نام مشاور مورد نظر خود را نیز ذکر کنید تا توضیحات لازم خدمت شما ارائه شود. ما کمترین قیمت مشاوره کنکور و معتبرترین مشاور کنکور در هر رشته را به شما معرفی خواهیم کرد. هزینه تاسیس مرکز رادیولوژی خیلی خیلی بالاست اما چون چند نفر هستن و وام هم میدن اگه کسی شرایطش رو داشته باشه میتونه مرکز رادیولوژی تاسیس کنه.
کمکهای اولیه و مراقبت از بیمار در بخش پرتوشناسی، تشریح استخوان و مفاصل، اصطلاحات پرتوشناسی و ترمینولوژی پزشکی. ب) در صورتی که متقاضی یک شخص حقوقی مانند شرکتهای حوزه بهداشت و درمان باشد، باید یکی از موسسین آن جزو بند الف باشد. رادیولوژیست های باتجربه در هنگام اقامت در این کشور می توانند به طور متوسط 180 هزار یورو درآمد کسب کنند.
اگر ابهام یا سوال دیگری در حیطه انتخاب رشته یا زمینه های مرتبط با مشاوره تحصیلی کنکور تجربی داشتید بپرسید پاسخگو هستیم. برای تخصص رادیولوژی شما باید اول حدود ۷ سال پزشکی عمومی بخونید و بعد در آزمون دستیاری (تخصص پزشکی) قبول بشید و تازه بعد از اون حدود ۴ سال تخصص رادیولوژی بخونید که بازارش بهتر از کارشناسی رادیولوژی هست. من قصد دارم برای رشته رادیولوژی برای کنکور ۱۴۰۲بخونم ولی واقعیت بین تخصص و کارشناسی مردد شدم و دقیقا متوجه نشدم که بازار کار کدوم بهتره. از نظر بازار کار رادیولوژی چون فقط دانشگاه های دولتی پذیرش داره و سالی حدود ۷۰۰-۸۰۰ نفر بیشتر پذیرش ندارن و دانشگاه آزاد هم این رشته رو فعلا نداره در مقایسه با خیلی رشته های دیگه فعلا بازار کار نسبی بهتری داره. واسه تاسیس مرکز رادیولوژی باید ۵ نفر باشید و حداقل یک نفرش پزشک متخصص رادیولوژی باشه بقیه میتون پزشک متخصص رادیولوژی باشن یا کارشناسی تکنولوژی پرتوشناسی داشته باشن. در این صفحه از سایت مشاوران ۱۰۰ هرچه که داوطلبان کنکور تجربی برای انتخاب رشته و آشنایی با رادیولوژی لازم دارند رو ذکر کردیم.