این رشته به دلیل نیازا بیمارستان های دولتی و خصوصی دارای فرصت های شغلی خوبی در اکثر نقاط کشور است. فارغ التحصیلان رشته تکنولوژی پرتوشناسی می توانند در مراکز تصویربرداری مانند ایزوتوپ، رادیولوژی، MRI، سی تی اسکن مشغول به کار شوند. عده ای از رادیولوژیست های می توانند به عنوان بازرسین کار با اشعه ایکس در دانشگاه های علوم پزشکی و سازمان های انرژی اتمی به فعالیت بپردازند. رشته رادیولوژی در مقطع کارشناسی دارای گرایش خاصی نمیباشد اما دانشجویان علاقمند میتوانند براساس علایق خود در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا گرایش مورد نظر خود را انتخاب کنند. دانشجویان رشتهی رادیولوژی دروس پایهای مانند فیزیک آناتومی و فیزیولوژی را میگذرانند.
همچنین باید با دستگاههای تصویربرداری و نحوه کار با آنها آشنا شوند و طی دو سال کاردانی تصویربرداری دریافت میکنند. در این قسمت به ارائه چند کارنامه و رتبه قبول شده در رشته سونوگرافی و رادیولوژی میپردازیم. شما میتوانید با استفاده از این کارنامهها بهصورت حدودی متوجه شوید برای قبولی در این رشته به چه رتبه و درصدهایی نیاز دارید. فراموش نکنید که گفتیم در رشته تکنولوژی پرتو شناسی درس ریاضی و فیزیک اهمیت زیادی دارد.
بعد از افزایش اهمیت تحصیلات آکادمیک در سراسر جهان ، رشته تکنولوژی پرتو شناسی در دانشگاه ها تدریس شد و بازار کار خوبی نیز برای کمک به تشخیص های پزشکی پیدا کرد. کارشناس رادیولوژی یا به قول معروف پرتوشناسی به کسی میگن که لیسانس تکنولوژی پرتوشناسی داره و از راه کنکور سراسری قبول شده ولی متخصص رادیولوژیست اول پزشک عمومی بوده بعد آزمون دستیاری شرکت کرده رشته رادیولوژی قبول شده یعنی در واقع پزشک متخصص رادیولوژی هست که بهش میگن رادیولوژیست. کار کارشناسی رادیولوژی تصویر برداری و ظهور تصویر رادیوگرافیه ولی پزشک متخصص رادیولوژی کارش تفسیر همون عکس ها و تصاویر رادیوگرافی و بعدش تشخیص بیماری و شکستگی هاست. همان طور که می دانید مدت مجاز تحصیل مقطع لیسانس حدود چهار سال و برابر با هشت نیمسال تحصیلی می باشد.
- آماده ارائه مشاوره تخصصی در زمینه رتبه قبولی رشته ها و دانشگاه ها و تخمین شانس پذیرش می باشند ، در صورت تمایل می توانید انتخاب رشته و افزایش شانس قبولی تان را به مشاوران مجرب ما بسپارید.
- البته دانشگاه ارتش شرایط خاصی واسه پذیرش داره که میتونید شرایطش رو در سایت ما moshaverane100.com در قسمت انتخاب رشته کنکور تجربی بخش دانشگاه های خاص ببینید.
- با استفاده از خدمات نوبت دهی پزشکی پذیرش۲۴ قادر خواهید بود در کمترین زمان و بدون دغدغه ای جز بیماری، اولین نوبت خالی پزشک مورد نظر خود را ثبت نمایید و در زمان مقرر به مطب پزشک مراجعه نمایید.
- در صورتی که بر حسب اتفاق عارضهای برای بیمار ایجاد شود، آن پزشک به شدت تنبیه میشود و به تعزیرات ارجاع داده میشود.
- در مقاله زیر اطلاعاتی در خصوص داشتن بهترین انتخاب رشته به داوطلبان داده شده است.
امروزه دانشجویان بسیاری داوطلب ادامه تحصیل رادیولوژی در خارج از کشور هستند. دانشگاههای بسیاری در سرتاسر جهان دروس مربوط به رشتهی رادیولوژی را در مقاطع تحصیلی مختلف به دانشجویان بین المللی ارائه میدهند. علم رادیولوژی امکان تشخیص بسیاری از بیماریها را برای پزشکان ساده کرده است.
توانایی لازم برای تحصیل در رشته تکنولوژی پرتوشناسی
دانشجویان داوطلب به ادامهی تحصیل در این دانشگاه در رشتهی رادیولوژی میتوانند تا ۱۵ اکتبر( ۲۳ مهر) درخواست پذیرش خود را برای دانشگاه ارسال کنند. دانشجویان رشتهی رادیولوژی دانشگاه جان هاپکینز همراه با یادگیری درسهای تئوری و علمی، تجربهی لازم در این زمینه را به صورت عملی کسب میکنند. دانشجویان میتوانند از کمک و راهنمایی مشاوران دانشکده در خصوص درسهای پزشکی و دورههای تحقیقاتی بهره بگیرند. این دانشگاه برنامههای تفریحی و امکانات تسهیلاتی مناسبی برای دانشجویان خود فراهم میکند. با توجه به تعداد بازدید از صفحه هر پزشک، مشاهده نظرات دیگر کاربران میتوانید بهترین متخصص تکنولوژی پرتوشناسی- رادیولوژی در تهران را انتخاب کنید. پس از فراغت از تحصیل در دوره کارشناسی ارشد و بالاتر در رشته های فیزیک پزشکی,رادیوبیولوژی وحفاظت پرتویی و آناتومی ادامه تحصیل دهند.
دروس اصلی
رشته تکنولوژی پرتوشناسی یا همان رادیولوژی، نحوه تصویربرداری از اعضای مختلف بدن را برای تشخیص پزشکی آموزش می دهد. گرایش های رشته تکنولوژی پرتوشناسی (رادیولوژی) در دفترچه انتخاب رشته کنکور درج شده و مانند سایر رشته ها از بازارکار مناسبی برخوردار است. یکی از رشته های موجود در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری، رشته تکنولوژی پرتوشناسی (رادیولوژی)است. تخصص رشته تکنولوژی پرتوشناسی در رابطه با نحوه صحیح تصویربرداری از اعضای بدن انسان برای تشخیص بیماری است.
ادامه تحصیل رادیولوژی در خارج از کشور و دانشگاههای معتبر میتواند مهارت و دانش لازم در مورد این رشته را در اختیار دانشجویان قرار دهد و آنها را برای شروع به کار در مراکز پزشکی آماده کند. یکی از رشته هایی که داوطلبان کنکور می توانند آن را در دفترچه انتخاب رشته کنکور مشاهده نمایند، رشته تکنولوژی پرتوشناسی (رادیولوژی)می باشد. داوطلبان علاقه مند به تکنولوژی پرتوشناسی می بایست پیش از آغاز انتخاب رشته کنکور اطلاعات کافی در خصوص این رشته، درس های عمومی و اختصاصی و بازارکار آن داشته باشند.
امکان کار کردن توو سازمان انرژی اتمی و دانشگاه های علوم پزشکی به عنوان بازرش کار با اشعه کار رو هم داره. با توجه به قبولیهای سال گذشته میانگین رتبه قبولی در این رشته در تهران ۲۵۰۰ است. پذیرش در رشته تکنولوژی پرتوشناسی در دانشگاههای دولتی روزانه، ظرفیت مازاد و پردیس خودگردان صورت میگیرد. برای ادامه تحصیل در دانشگاههای کانادا به ارائه مدرک معتبر زبان انگلیسی و ویزای دانشجویی نیاز خواهید داشت. هزینهی تحصیل رشتهی رادیولوژی در دانشگاههای کانادا در مقطع کارشناسی میتواند از حدود پانزده هزار دلار شروع شود. مبلغ تخمینی تحصیل در رشتهی رادیولوژی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا ۱۸۰۰ دلار کانادا است.