بال مرغ سرخ کن با هوا
بالهای مرغ تقریباً در همه جای دنیا دوست دارند و یک ماده بسیار محبوب برای سرخ ، هوا هستند. هدف برای بال سرخ شده در هوا ترد بیرونی و پوست با داخل آبدار است. برای آزمایش توانایی سرخ ، هوا در فر، سه بال منجمد را در حالت سرخ ،ی با دمای 450 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه پختم و هر 10 دقیقه آنها را چرخاندم. من اجازه دادم هر فر قبل از گذاشتن بال ها کاملاً گرم شود و بلافاصله پس از بیرون کشیدن از آنها ع، گرفتم. طبیعتاً وقتی به اندازه کافی خنک شده بودند، طعم آنها را چشیدم.
موفقیت در اینجا به گرمای زیاد و گردش هوای خوب هوای گرم بستگی دارد که به م،ای پخت سریعتر است. هرچه سرخکن بادی سریعتر بپزد و کانوکشن فوقالعاده مؤثرتر باشد، پوست بیرونی سریعتر ترد میشود و احتمال خشک شدن مرغ در داخل کمتر میشود.
اجاق نینجا فودی در جنگ بال بزرگ با یک پر، با تردترین بالها پس از 30 دقیقه پیروز شد. آنها همچنین در داخل کاملاً آبدار بودند و هیچ سوزش واقعی قابل مشاهده ای نداشتند. The Cuisinart تست بال را نیز انجام داد، اما من در واقع مجبور شدم آنها را بعد از حدود 25 دقیقه بکشم زیرا آنها کاملاً انجام شده بودند. آنها حتی مقداری پوست سوخته بودند اما به اندازه ای نبود که مرا آزار دهد. Breville و Crux نیز با قهوه ای شدن خوب و پوست ترد به خوبی عمل ،د، در حالی که KitchenAid رتبه ششم را به پایان رساند و Calphalon هفتم را با قهوه ای شدن یا تردی کافی برای سلیقه من به پایان رساند.
سرخ کن بادی سیب زمینی سرخ کرده
این دومین آزمایش سرخ کن هوا برای روشن ، قدرت و سرعت خالص عملکرد سرخ کن با هوا و همچنین توانایی آن در پخت یکنواخت طراحی شده است. من یک مشت سیب زمینی سرخ شده یخ زده (به سبک مک دونالد) را روی سرخ ،ی با دمای 450 درجه فارنهایت گذاشتم و زمان بندی کردم که هر کدام چقدر سریع به رنگ قهوه ای طلایی که همه ما آرزوی آن را داریم می رسد. از آنجایی که پخت و پز سریع و راحتی از ویژگی های کلیدی اجاق سرخ کن هوا هستند، سریعتر مساوی بهتر است. همه موضوعات فر (به جز Cuisinart) در نهایت به حد مطلوب رسیدند، اما برخی از آنها این کار را بسیار سریعتر و پیوسته تر از بقیه انجام دادند.
برویل برنده تست سرخ ، با سیب زمینی سرخ شده کاملا طلایی در شش دقیقه شد. من نینجا را روی دمای کمی پایینتر (390 درجه فارنهایت) طبق دفترچه راهنمایش تنظیم کردم، و در عرض 8 دقیقه سیبزمینی سرخ کرده کاملی داشتم (مقام دوم بسیار نزدیک و اگر آن را روی 450 درجه فارنهایت تنظیم میکردم احتمالاً برنده یا مساوی میشد). KitchenAid همچنین با سرعت 450 درجه فارنهایت 8 دقیقه طول کشید، در حالی که Crux نه دقیقه طول کشید و Calphalon 12 دقیقه طول کشید. Cuisinart در واقع سریع ترین با سرعت 3 دقیقه بود، اما لبه های سیب زمینی سرخ شده را می سوزاند و به طور مساوی پخته نمی شد. در این مرحله، من شروع به مشکوک کردم که Cuisinart عملکرد غیرعادی سرخ کن هوا، خوب یا بد، دارد.
ماهی سالمون آب پز
برای آزمایش جوجه گوشتی، یک فیله ماهی سالمون 4 اونس را با مخلوطی از ،دل، روغن زیتون و شکر قهوه ای مسواک زدم. بعد از اینکه فر از قبل گرم شد، ماهی قزل آلا را حدود 2 اینچ از بالا زیر مرغ گوشتی فرو کردم و آن را به مدت چهار دقیقه در آنجا گذاشتم و سپس آن را برای عکاسی از فر خارج کردم.
نکته کلیدی که من در اینجا جستجو کردم این بود که هر جوجه گوشتی چقدر پوسته کاراملی شده روی ماهی را وارد کرده است. برخی از اجاقها، مانند Calphalon و Cuisinart، تقریباً هیچ نشانهای از قهوهای شدن را نشان نمیدهند، در حالی که Ninja و Breville رنگهای خوب و آغاز یک پوسته خوب را ارائه میدهند. تصمیم گرفتم که روبان آبی را برای این آزمایش به اشتراک بگذارند. KitchenAid و Crux هر دو مقداری قهوه ای شدن را نشان دادند و در جایگاه سوم و چهارم قرار گرفتند.
نان تست قدیمی ساده
این آزمایش برای این بود که ببینیم تنظیمات اولیه توستر یک فر خاص چقدر دقیق است و چقدر سریع می تواند برشته شود. توی هر توستر یک تکه نان ،بوندم و روی متوسط گذاشتم. من این تست را به اندازه تست های دیگر سنگین نکردم، زیرا در واقع، هر یک از این فرها شما را به برشتگی مطلوب می رساند، فقط ممکن است زمان بیشتری (یا کمتر) طول بکشد، کمی سرهم بندی ، یا یادگیری تنظیمات از پیش تعیین شده برای دریافت آن. چگونه آن را می خواهید
مدت زمان هر پخت برای از پیش تنظیم شده “متوسط” در هر فر به طور قابل توجهی متفاوت بود، از بیش از شش دقیقه برای Calphalon تا فقط سه و نیم برای Ninja. همانطور که بود، این دو یکنواختترین و جذابترین نان تست را تولید ،د که مطابق با پیشتنظیم بود، اما نینجا (برنده) این کار را در نیمی از زمان انجام داد. Breville، KitchenAid و Crux وقتی روی متوسط تنظیم میشد، به سختی نان را برشته می،د – که به سادگی به این م،ی است که باید از یک محیط تیرهتر استفاده کنید – در حالی که Cuisinart نان را بیش از حد برشته میکرد.
کوکی های پخته شده
بعد، میخواستم ببینم که هر اجاق چقدر میتواند به درجه حرارت برسد و آن را حفظ کند، و پخت یک کلوچه آزمایشی عالی برای آن است. یک قاشق غذاخوری کروی از خمیر کوکی Toll House را روی کاغذ روغنی ریختم و در هر فر در طبقه وسط طبقه وسط برای زمان و دمای توصیه شده (350 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه) ،باندم.
مسابقه کوکی یک ع، پای، بین نینجا و برویل بود که هر دو نتایج تقریباً عالی ارائه ،د. کوکی Cuisinart مانند Crux بیش از حد پخته شد (البته کمی)، در حالی که کوکی KitchenAid کمی پخته شده بود.
تست پیش گرم ،
یکی دیگر از نکات مهم برای استفاده از اجاق روی اجاق روی اجاق بزرگ، سرعت پیش گرم شدن آن است. در طول پخت کوکی ها، هر فر را زمان بندی کردم تا ببینم با چه سرعتی دمای آن به 350 درجه فارنهایت می رسد.
Ninja Foodi همه بقیه را منفجر کرد و با سرعت برق 50 ث،ه تا دمای 350 درجه فارنهایت پیش گرم شد. بسیاری از بقیه در حدود سه دقیقه و نیم ساعت بودند، در حالی که برویل بزرگتر پنج دقیقه طول کشید تا به حالت اولیه برسد. من آزمایش رسمی برای پیش گرم ، سرخ کن با هوا انجام ندادم، اما متوجه شدم که Calphalon به طور قابل توجهی بیشتر از بقیه طول می کشد تا به 450 درجه فارنهایت در سرخ ، هوا برسد.
تست دقت و ثبات دما
این یکی از مهمترین عملکردهای هر فری است، به خصوص اگر قصد دارید مقداری پخت سبک در آن انجام دهید. اگر فر نتواند دمای دقیق و ثابتی را نگه دارد، پیروی از دستور العملها را بسیار دشوارتر میکند و شما برای همیشه غذای خود را تنظیم کرده و میچرخ،د تا مطمئن شوید که نسوزد. من از ترموکوپل برای خواندن دمای داخلی اجاق استفاده کردم در حالی که 10 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت پخته شد. توانستم میانگین دمایی را برای مدت زمان پخت به دست بیاورم، اما دماسنج را نیز به صورت بلادرنگ تماشا کردم تا ببینم چگونه چگونه است. نوسانات زیادی در طول آشپزی اتفاق افتاد.
KitchenAid با میانگین 350 درجه فارنهایت روی بینی و با نوسان بسیار کمی برنده این تست شد. نینجا (متوسط دمای 343 درجه فارنهایت)، کویزینارت (346 درجه فارنهایت) و برویل (345 درجه فارنهایت) نیز خوب عمل ،د، اگرچه برویل بسیار داغ شروع کرد و سپس پایین آمد. دو نفر آ، کرا، با دویدن گرم (365 فارنهایت) و کالپالون با دویدن سرد (337 فارنهایت) بودند. هر دو همچنین در طول پخت ناسازگارترین بودند.
نظافت و مراقبت
به جز نینجا (اطلاعات بیشتر در این مورد در یک ث،ه)، هیچ چیز غیرعادی در مورد مراقبت یا تمیز ، این اجاق ها وجود ندارد. آنها دارای جعبه های داخلی استاندارد در اندازه های مختلف هستند که از فولاد ضد زنگ ساخته شده اند که به اسکراب و دستمال مرطوب معمولی نیاز دارند. هر فر همچنین دارای یک سینی ،ده نان قابل جابجایی و قابل شستشو در ماشین ظرفشویی برای گرفتن سیب زمینی سرخ کرده و تکه های نان تست است.
حالا به نینجا برگردیم. به دلیل فضای داخلی فشرده، این فر قطعا بیشتر در معرض پاشیدگی و لکه قرار می گیرد، به خصوص هنگام تهیه غذاهایی با چربی و چربی مانند بال. خوشبختانه، یک ویژگی طراحی هوشمند وجود دارد که به کل طبقه پایینی اجاق نینجا اجازه می دهد تا بیرون بیاید، بنابراین می تو،د با یک پارچه کهنه یا بریلو به داخل آن بروید و آن را پاک کنید. من مطمئن هستم که نینجا به تمیز ، مکرر بیشتری نسبت به بقیه نیاز دارد. اگر این چیزی نیست که شما در مورد آن کوشا هستید، مطمئناً باید در نظر بگیرید.
منبع: https://www.cnet.com/،me/kitchen-and-،use،ld/best-countertop-oven-and-air-fryer/#ftag=CAD590a51e